2011. július 25., hétfő

Portillo, Alvaro del: A mindennapi élet szentje - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A mindennapi élet szentjeA könyv listaára: 1950 Ft. Leírás:
Az Opus Dei nevét hallva a legtöbb embernek valószínűleg a Dan Brown: A da Vinci-kód című regényében ábrázolt titokzatos, sötét szervezet jut eszébe. Bár a Katolikus Egyház nemzetközi pasztorális intézménye kétségtelenül egyedi módon jött létre és sajátos felépítésű is, céljai és módszerei egészen hétköznapiak: a keresztény szellemiség, a katolicizmus erősítése saját hivatásbeli munkával, a családi és a társadalmi életben végzett szerepvállalással, illetve a Krisztussal való találkozás a mindennapi életben. A kötetben Cesare Cavarelli újságíró és Alvaro del Portillo 1992-es beszélgetése kapott helyet. Portillo atya négy évtizeden át a legközelebbi munkatársa és gyóntatója volt az Opus Dei alapítójának, Josemaría Escrivának, az ő halálát követően pedig 1975-1994-ig vezette a szervezetet. A püspök úr visszaemlékezései alapján megismerhetjük a 2002-ben szentté avatott alapító életét, személyiségét, gondolatait, de a lelki tanításokban és anekdotákban is bővelkedő fejezetekből az 1928-ban alapított Opus Dei szellemiségéről, célkitűzéseiről is sokmindent megtudhat az érdeklődő olvasó. A kiadványt Josemaría Escriva kronologikus életrajza és műveinek rövid ismertetése zárja. ISBN: 978-963-9670-90-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 16:21
. Portillo, Alvaro del: A mindennapi élet szentje - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése